Maak kennis met de fans van O My Bag

Om ons 10-jarig jubileum te vieren, hebben we contact opgenomen om enkele van onze internationale fans te leren kennen, om Courtney uit Brooklyn, New York en Kyoko uit Toyko, Japan te ontmoeten. Ontdek waarom ze voor O My Bag kiezen en meer...
by Mairead Carter on Aug 13, 2021

Ontmoet: Courtney

Ik ben Courtney. Ik woon in Brooklyn, NY met mijn man en onze kleine Yorkie. Ik ben gepassioneerd door gerechtigheid en heb een paar jaar geleden een anti-mensenhandelorganisatie opgericht. Ik leef ook een opzettelijke, holistische levensstijl omdat ik mijn waarden op een tastbare manier wil uitleven.

Je Ally in Black staat je zo goed. Was het liefde op het eerste gezicht?

Het was zeker liefde op het eerste gezicht! Ik herinner me dat ik de winkel binnenliep en het O My Bag-display zag. Hoewel er verschillende waren die ik erg leuk vond, viel de Ally Midi me op. Precies wat mijn garderobe op dat moment nodig had.

Hoe lang zijn jullie al samen?

Ally en ik zijn vrienden sinds 2015. Ze was dat jaar mijn kerstcadeau!

Het is geweldig om duurzame shoppers zoals jij te zien. Hoe is de groene omgeving waar je vandaan komt?

NYC heeft een grote en groeiende groene scene. Er zijn afvalvrije winkels en gemakkelijke toegang tot compost, gemeenschappelijke tuinen en voedselcoöperaties. Onze buurt heeft ook verschillende ethische, duurzame boetieks, wat winkelen gemakkelijk maakt!

Courtney, Brooklyn, New York

Waar draag je je Ally meestal naar toe?

Ik draag mijn Ally meestal 's avonds of in het weekend. Of ik nu op reis ben, lekker uit eten ga, afspreek met vrienden of een wandeling door de stad maak, ze is een geweldige metgezel.

Bij O My Bag hebben we een echte passie voor het helpen van mensen en de planeet. Wat zijn jouw waarden?

Mijn waarden lijken erg op elkaar. Ze kunnen worden samengevat met heel goed van mensen houden en voor de planeet zorgen. Ik geloof dat iedereen het verdient om met waardigheid en respect te worden behandeld en om te leven zonder uitbuiting, misbruik of schade. Dit is de reden waarom ik zoveel nadenk over de dingen die ik koop, de manier waarop ik eet en hoe ik mijn leven leid.

Als je een magische O My Bag had die alles ter wereld kon dragen, en hij zou niet zwaar worden, wat zou je dan kiezen om bij je te houden?

Ik ben het type persoon dat altijd een drankje in mijn hand heeft, dus ik zou zeker alle benodigdheden willen meenemen die nodig zijn om een ​​matcha latte, koffie of een ander drankje te maken waar ik op dit moment naar verlang. !

En tot slot willen we je hartelijk bedanken dat je ervoor hebt gekozen om een ​​O My Bag te dragen. Uw steun betekent alles voor ons. We hopen dat je nog vele jaren van je O My Bag zult genieten!

Courtney, Brooklyn, New York

Maak kennis met: Kyoko

Ik ben Kyoko Koyama, winkelmanager speciaalzaken (meerdere merken). Ik kijk graag naar films en tv-drama's.

Jij en je Audrey zien er goed uit samen. Hoe lang heb je haar al?

Twee jaar.

Wat vind je het leukst aan je Audrey?

Verwisselbare riemen, dus dankzij dat zou Audrey passen bij zowel high-fashion/hippe outfits als stijlvolle stijlen.

We houden van je mode! Wat is jouw beste stylingtip?

Ik kies vrij mijn favoriete outfits, dus ik draag alles wat ik wil dragen! Bovendien vind ik het leuk om verschillende outfits en styling uit te proberen!

Heb jij nog meer O My Bags op je wishlist staan?

De Janet in het zwart

Ons doel is om een ​​positief verschil te maken in de wereld. Wat is van jou?

Mijn doel is om Japanse klanten meer te laten weten over O My Bag en door dat te doen, draag ik ook bij aan het OMB-merkdoel.

Van alle tassenmerken die er zijn, waarom heb je voor ons gekozen?

Omdat ik het eens was met je merkconcept. Houd bovendien van je ontwerpen en stijl!

W e zijn zo blij om te zien dat je je O My Bag rockt en we willen je heel erg bedanken dat je ervoor hebt gekozen ons merk te dragen. We hopen je een keer te ontmoeten in Amsterdam!

Bedankt dat je voor mij hebt gekozen en me de kans hebt gegeven om lid te worden van het lookbook voor het 10-jarig jubileum van het merk! Ik zal O My Bag blijven pushen en laten zien, zodat uw merk steeds populairder kan worden in Japan. Contact houden!

Kyoko, Toyko, Japan

We horen graag meer over onze klanten, over de hele wereld die dezelfde missie delen om de industrie tas voor tas te veranderen.

Liefde,

O My Bag-team