Onze keuzes voor kerstcadeaus

Probeer je het perfecte cadeau voor je geliefde te bedenken deze feestdagen? Maak je geen zorgen, ons O My Bag-team is hier om cadeau-inspiratie te bieden voor al je dierbaren.
by Mairead Carter on Nov 20, 2019

Een cadeau voor de geheime kerstman

De Pencil Case Large is een geweldig cadeau, want het is een van die items die met de tijd alleen maar mooier wordt. Het is echt een blijvend stuk. Ik heb de mijne al meer dan 5 jaar, hij zit altijd in mijn tas en ik krijg er veel ooeh's en aah's over! Het leuke aan het grotere formaat is dat je hem ook als make-up tasje kunt gebruiken. Er passen al mijn make-up benodigdheden in - dus het is een twee-in-één!

Voor de reizende vader

Dit is het perfecte cadeau voor mijn vader! Hij reist veel en het formaat van Harvey's toilettas is perfect voor hem om alles mee te nemen wat hij nodig heeft in het buitenland. Ik vind dat het klassieke leer de toilettas een chique uitstraling geeft, dus ook perfect om mee te pronken in de badkamer.

Voor een onhandige moeder

Mijn moeder breekt altijd haar bril in haar handtas, dus ik ga haar deze brillenkoker cadeau doen. Zo kan ze haar bril veilig bewaren en er stijlvol uitzien. Ik kies de Croco Classic Leather die past bij haar Mark's Cardcase Black Classic Croco Leather waar ze al dol op is.

Voor je zus, de make-up lover

Mijn keuze dit jaar is onze Cosmetic Bag Cognac Classic Leather, ik denk er eigenlijk over om er dit jaar twee te kopen, een voor mijn zus en een als Secret Santa-cadeau. Het is de perfecte maat voor op reis, en ik vind het geweldig hoe het ontwerp op zichzelf staat voor een rommelvrije make-uptoepassing. Ik ben ook van plan hun initialen op de zijkant te embosseren voor dat extra persoonlijke tintje.

Voor je stijlvolle BFF

Mijn beste vriendin begint in januari met een nieuwe baan en ik wil haar een elegante tas geven die ze kan dragen om op te vallen op al haar werkevenementen en Lola Ruby Classic Leather is daar perfect voor. De kleur zal ook zo goed bij haar Parijse stijl passen en ik weet dat ze er dol op zal zijn!

Liefde,
Maz x
Oh mijn tas